Online Event op vrijdag 26 februari 2021. Wat kan je zoal verwachten?

Tussen 14.00-16.00 uur zijn er ook filmpjes te zien van het Elisabeth Weeshuis en Robbie&Roef.

Sandra en Anneke/de Stadswerkplaats
De workshop Plastic soep start direct na de opening van het event. Zorg dat je het volgende klaar hebt staan: plastic fles, saté prikkers, wc rolletje, koker van een keukenrol, gekleurd papier, elastiekjes, ijsstokje, touw.
Verder heb je nodig: een schaar, pen/potlood, plakband en/of tape.

Remy Composes
Muziek noteren? Remy legt je in deze workshop uit hoe je dat op een leuke manier kan doen. Ter voorbereiding alvast enige uitleg. Lees hier ook wat je nodig hebt om aan deze workshop deel te kunnen nemen. Remy start om 14.45 uur.

Pietie Visser/Pakhuis vol Verhalen
15.35 uur is het tijd voor de knutselworkshop van Pietie Visser. Pietie neemt je mee naar de Snoepwinkel. Ze gaat op zoek naar een nieuwe verkoper. Wat heb je nodig om mee te doen? Papier, stiften of krijt, potloden, schaar.

Yoga
Om 15.00 uur start de workshop Yoga van Anna Stam/MATS Kinderyoga. Het is fijn als je in een ruimte bent met het licht wat gedimd. Verder heb je nodig: een matje, een vloerkleed of een deken. Yoga is fijn op een zachte ondergrond.

Textielverwerking
Om 14.30 uur start de workshop Textielverwerking. Samen met Esther van Rosie&Me ga je van papier een jurk maken. Jawel, een echte jurk! Ter voorbereiding hierbij het patroon:

Jurk Patroontje

Klik nogmaals op het patroon zodat de PDF in zijn geheel opent. Je hebt dan 2 pagina’s. Dit patroon van tevoren afdrukken en uitknippen; over alle zwarte doorgetrokken lijnen. Niet over de stippellijn, dat zijn vouwlijnen. Je hebt verder alleen een schaar en plakband nodig.
Veel succes!

SAVE the date!
Vrijdag 26 februari van 14.00-16.00 uur.
Online event met diverse workshops.