Docent en begeleider Kinderraad Culemborg gezocht!

Ieder jaar organiseren we 2 lesseries over het lokale bestuur voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar. Deze lessen horen bij de Brede School Culemborg. Na deze serie lessen kunnen de kinderen meedoen aan de Kinderraad. De kinderen kiezen zelf hun kinderburgemeester. We zoeken iemand voor de lessen en voor de begeleiding van de kinderraad. Het gaat om 14 lessen en 8 begeleidingsbijeenkomsten op donderdagmiddag.

Lijkt het je leuk en wil je meer weten? Marjolein van Piggelen (coördinator van de Brede School Culemborg) kan je er alles over vertellen. Ze is bereikbaar op 06-18062047.

 

Onvergetelijke Zomer

In samenwerking met de Gemeente en Elk Welzijn zijn er deze zomervakantie diverse activiteiten georganiseerd. Een groot succes. Veel kinderen hebben deelgenomen aan de diverse activiteiten.

 

 

Ga eens op ontdekkingstocht door de Redichemse Waard Culemborg.

De tocht bevat informatie over het gebied (ook leuk voor ouders / begeleiders) en opdrachten voor de jeugd. Kinderen ontdekken en beleven zo spelenderwijs de natuur en het landschap in de buurt. Een greep uit de opdrachten: een gezamenlijke ‘vlierhut’ maken, speuren naar sporen en een selfie maken bij de beverboom. Met drie van de opdrachten kan je een cijfercode verzamelen. De code gebruik je om het schatkistje bij Boekhandel Tomey te openen. wat erin zit mag je meenemen, als je er iets anders voor in de plaats legt tenminste!

Klik hier om de schatkaart de downloaden en te printen.

—————————————————————————————————————–

Omdat niet alle kinderen op vakantie gaan hebben Brede School Culemborg, Gemeente Culemborg en ElkWelzijn een aantal activiteit georganiseerd zodat het toch een Onvergetelijke Zomer kan worden. Kijk voor meer informatie op de website van ElkWelzijn.

Flyer kinderen en ouders